Vælg den rigtige t-shirt - JA Profil
Artikler - Godt at vide - Info om arbejd, profil & sport

Vælg den rigtige t-shirt

Det kan være svært at vælge t-shirts, da der er så stort et udvalg og så mange forskellige varianter. Få hjælp til at vælge den helt rigtige t-shirt. En essentiel del af dit klædeskab, er t-shirts. Der er såmænd også mange forskellige varianter og farver i t-shirts, så det kan godt virke som en jungle. Derfor har vi lavet denne guide så du nemt kan finde den perfekte t-shirt til dig. 

Det er også vigtigt du finder en t-shirt til den rigtige formål. Her nedenfor finder du tre forskellige t-shirts, opdelt i den billige, bæredygtige og value for money. Det går det nemt for dig at vælge din næste t-shirt. Alle t-shirts nedenfor kan bruges til fritid, sport og arbejde. Alle nedestående t-shirts fås i small til 3xl.


Den billige t-shirt

J&N PROMO-T MAN 150 T-shirt - JN797

Skal du bruge en klassisk og lækker t-shirt, så er James & Nicholson JN797 det oplagte valg. Her får du en klassisk t-shirt med rund hals. T-shirten fås i mange forskellige farver. Se alle farver her
 

Den bæredygtige t-shirt


LabelFree Classic T-shirt er lavet i 100% økologisk bomuld. Med en ST101 får du en klassisk t-shirt i økologisk bomuld, som er labelfree. Der er kun et lille størrelseslabel oppe i hjørnet. Se alle farverne her

 

Value for money t-shirt

ID GAME T-SHIRT

ID GAME T-SHIRT er den mest populære t-shirt indenfor profiltøj. Det er en klassisk t-shirt der fås i mange forskellige farver. Den holder faconen vask efter vask. Hvis du ønsker en value for money t-shirt, så er ID Game T-shirt det oplagte valg. Se alle farverne her.

Ellers kan du tjekke JA Profil's store udvalg af t-shirts, som kan benyttes både til arbejde og i fritiden. Her kan du finde en billig t-shirts lige i din størrelse. Ønsker du tryk på din t-shirt, klarer vi også nemt det. Find alle t-shirts her.

Relaterede artikler

Under Armour Størrelsesguide

FAQ - de mest stillede spørgsmål

FAQ - de mest stillede spørgsmål

Hvordan fitter Under Armour golftøj?

Hvordan fitter Under Armour golftøj?

What Bunkers - Dansk golftøj med unikke designs

What Bunkers - Dansk golftøj med unikke designs