Find den perfekte sweatshirt - JA Profil
Artikler - Godt at vide - Info om arbejd, profil & sport

Find den perfekte sweatshirt

Har du svært ved at finde den perfekte sweatshirt, iblandt de mange muligheder? Vi har lavet denne guide så du kan finde den bedste iblandt billige, bæredygtige og value for money sweatshirts. Et godt alternativ til en hættetrøje eller jakke er sweatshirts og de holder bare hele året. Uanset hvem du er, kan du benytte sweatshirts og se anstændig ud. 

Den billige sweatshirt

CLIQUE BASIC ROUNDNECK sweatshirt

Leder du efter en billig sweatshirt så klarer Clique Basic Roundneck arbejdet for dig. Det er en klassisk sweatshirt med rundhals. Trøjen er en unisex model, så den kan benyttes af både herre og damer. Clique Basic Sweatshirt fås også i 14 forskellige farver. Se dem alle her.

Den bæredygtige sweatshirt

LabelFree COTTON SWEAT ST700

Vælger du en bæredygtig sweatshirt er Labelfree Cotton Sweatshirt et godt valg. Den er nemlig lavet af 100% bomuld og har deltaljer som rund halsåbning. Det specielle ved Labelfree S700 modellen er at fleksibel, nem at få på og økologisk bomuld. Find den her.

Value for money sweatshirt

ID KLASSISK SWEATSHIRT 0600 sweatshirt
En klassisk sweatshirt fra ID, giver dig value for money. Den velkendte game sweatshirt har rund hals og fås i 16 forskellige farver. Trøjen har en blød og børstet inderside, som gør den behagelig og bære. Sweatshirten er lavet i en blanding af bomuld, polyester og viscose. Se varianterne her. 

Se hele udvalget af sweatshirts. Du finder mærker som Clique, Cutter & Buck, ID og Labelfree. Browse siden og find din favorit blandt det store udvalg. Har du brug for tryk på sweatshirts, så er det også muligt hos JA Profil. Se udvalget af sweatshirts her.
Relaterede artikler

Under Armour Størrelsesguide

FAQ - de mest stillede spørgsmål

FAQ - de mest stillede spørgsmål

Hvordan fitter Under Armour golftøj?

Hvordan fitter Under Armour golftøj?

What Bunkers - Dansk golftøj med unikke designs

What Bunkers - Dansk golftøj med unikke designs