Hættetrøje - Find den perfekte hættetrøje - JA Profil
Artikler - Godt at vide - Info om arbejd, profil & sport

Hættetrøje - Find den perfekte hættetrøje

Hættetrøjer og hoodies er især populær i fritiden og på arbejdspladser. Om du søger en hættetrøje med lynlås eller uden, så finder du helt klart en trøje der passer perfekt til dig. Trøjerne neden er alle lavet af materialer i høj kvalitet, så du sikre dig gode produkter. Vi har valgt tre forskellige hoodies, den billige, bæredygtige og value for money. Så det op til dig og vælge, hvad der passer bedst til dit behov. 

Den billige hættetrøje

CLIQUE BASIC HOODY

Er du ude efter en billig hoodie så vælg en Clique Basic Hoodie. Den fås i størrelserne XS til 3XL og fås i 14 forskellige farver. Det er en slidstærk trøje i unisex model. Dette er en prisvenlig hoodie i god kvalitet. 

Den bæredygtige hættetrøje

LabelFree COTTON HOODIE
LabelFree Cotton hoodie er et bæredygtige valg når det kommer til hættetrøjer. Modellen LabelFree ST710 er lavet af 100% økologisk bomuld, så du får en økologisk hoodie i god kvalitet. Indersiden af trøjen er let børste, som giver dig en blød og varm hættetrøje. Kængurulommen går det nemt at opbevare dine hænder eller ting. LabelFree bomuldshættetrøje fås i sort, grå, navy og i størrelse S - 3XL. Find hættetrøjen her.

Value for money hættetrøje

ID CORE HOODIE
En ID Core Hoodie giver dig value for money. Den er lavet i en kraftig kvalitet og med en klassisk kængurulomme i opdateret pasform. Hættetrøjen er utrolig behagelig og bære da den har en blød og børstet inderside. Trøjen består af 60% bomuld og 40% polyester, hvilket resulterer i at den holder pasformen vask efter vask. ID Core hættetrøje fås i 8 forskellige farver og i størrelserne S - 3XL. Find din favorit her.
Find alle hættetrøjer fra de kendte mærker LabelFree, ID, Clique & Cutter & Buck. Browse igennem en masse klassiske designs. Du finder både hættetrøjer til fritid og arbejde. Se det store udvalg her.
Har du brug for tryk på dine hættetrøjer kan det også klares. Kontakt os og vi kommer med et uforpligtende tilbud.
Relaterede artikler

Under Armour Størrelsesguide

FAQ - de mest stillede spørgsmål

FAQ - de mest stillede spørgsmål

Hvordan fitter Under Armour golftøj?

Hvordan fitter Under Armour golftøj?

What Bunkers - Dansk golftøj med unikke designs

What Bunkers - Dansk golftøj med unikke designs