Find det rette profiltøj - JA Profil
Artikler - Godt at vide - Info om arbejd, profil & sport

Find det rette profiltøj

Profiltøj findes til både herrer og damer, så alle i firmaet kan blive klædt godt på arbejdet. Sortimentet spænder fra klassisk tøj til mere trendy og sporty looks. Fælles for alt profiltøj hos JA Profil, er at du får godt tøj til en skarp pris. 
Indenfor profiltøj har vi en masse spændende artikler, du sikkert kunne være interesseret i. Vores sortimentet byder blandt andet på:

- Hue
- Halstørklæder
- Cap
- Handsker
- Underbukser
- Strømper
- Drikkedunke
- Halsedisse
- Jakker
- Tasker og meget mere

Så du kan nemt finde et hav af muligheder og sammensæt det din virksomhed eller du har brug for. Du finder profiltøj der ikke bare ser godt ud, men også er utrolig behageligt og have på. Profilere din virksomhed til den mindste deltaje igennem profil tøj. 

Kun de bedste mærker indenfor profiltøj

De mest populære mærker indenfor profiltøj er Clique, Cutter & Buck, ID Identity, James & Nicholson og Labelfree.  

Clique

Hos Clique finder du et hav af muligheder indenfor profiltøj. Virksomheden producerer klassiske basisvarer i et hav af forskellige farver. Clique har nogle skarpe priser på profiltøj, så du får altid en god pris på profiltøj. 

Cutter & Buck

Cutter & Buck er et amerkanisk tøjfirma der producerer profiltøj og golftøj. Særligt ved tøj fra Cutter & Buck er funktionaliteten og komforten i tøjet. Tøjet kan bruges i hverdagen og på arbejde. Tøjet passer perfekt til den aktive livsstil. 

ID Identity

Europas førende indenfor profilbeklædning. ID er et dansk firma med en masse varianter af produkter og designs. ID Identity designs har tidsløse og langtidsholdbare designs, så tøjet går ikke af mode. Produkterne kan bruges både i fritiden og på arbejde. 

James & Nicholson 

James & Nicholson er et andet prisvenligt alternativ til ID. J&N producerer tøj til arbejde, hverdag og sport, så de dækker en bred gruppe. Deres rimelige priser gør deres produkter meget attraktive. Produkterne fås i mange forskellige farver, så du kan finde den farvekombination der passer jer bedst. 

Labelfree

Ønsker du bæredygtig profiltøj, så har Labelfree et stort udvalg af bæredygtigt tøj. Størstedelen af deres sortiment er lavet af ønokologisk bomuld, så der er omtanke for miljøet.  

Hvordan får du det bedste resultat når der skal firmalogo på profiltøj?

Hos JA Profil sætter vi en stor ære i at vælge det tryk, som passer bedst til den pågældende opgaver. Tryk er ikke bare tryk, og det betyder at vi vil give dig den bedste service gennem hele processen, så du får det bedste resultat. Der er mange forskellige typer af tryk, derfor er det også vigtigt at vælge den rigtige.

Vi samarbejder med en af nordens største tryk producenter, så du er garanteret en høj kvalitet på det tryk, der skal på dit tøj. Der findes to typer af tryk, som dækker de fleste opgaver.

Poly er et produkt i middel prisklassen, som er god til profiltøj som t-shirt, poloer, sweatshirt og tryk, der bruges til almindelig daglig dags brug.

ElastoSoft er et pris trin dyre, men et mere holdbar og strækbar produkt, som oftest bruges til jakker, arbejdstøj og sportstøj.

Ønsker du at høre mere omkring tryk mulighederne og hvordan du kan profilerer virksomheden bedst, så tøv ikke med at kontakte til os på info@japrofil.dk. 

Relaterede artikler

Under Armour Størrelsesguide

FAQ - de mest stillede spørgsmål

FAQ - de mest stillede spørgsmål

Hvordan fitter Under Armour golftøj?

Hvordan fitter Under Armour golftøj?

What Bunkers - Dansk golftøj med unikke designs

What Bunkers - Dansk golftøj med unikke designs