What Bunkers - Dansk golftøj med unikke designs
Artikler - Godt at vide - Info om arbejd, profil & sport

What Bunkers - Dansk golftøj med unikke designs

Brandet What Bunkers skaber unikke designs i golftøj, som kan bruges på golfbanen og i fritiden. What Bunkers er et nyt skud på golftøj stammen og bliver helt sikkert populær i de kommende år. Meget af tøjet er lavet så det er, ekstra åndbar og svedabsorberende, så du kan fokusere på dit golfspil. Vores sortiment af tøj fra What Bunkers omfatter:

Ligegyldigt hvad du skal bruge af golftøj fra What Bunkers, så finder du sikkert noget du kan bruge. What Bunkers fås til både herre, dame og børn, så hele familien kan blive klædt godt på til golfspillet. 

Historien bag WHAT BUNKERS

What Bunkers vision er at skabe produkter med funktionalitet, der normalt findes i sportsbeklædning, men i design, der passer til både golfbanen – og til kontoret og afslappede begivenheder. WHAT BUNKERS er beregnet til at skille sig ud i en branche fyldt med store mærker, der tilbyder meget lignende ting. Glem årets mode og farve. Du ender bare med at have det på, som alle andre har på. Funktion, komfort og kvalitet er helt afgørende i vores designproces. Det ædle golfspil ligger i vores valg af materiale, udseende, form og detaljer. På dette fundament søger vi at lave produkter, der kan bæres på og uden for banen.

Relaterede artikler

Under Armour Størrelsesguide

FAQ - de mest stillede spørgsmål

FAQ - de mest stillede spørgsmål

Hvordan fitter Under Armour golftøj?

Hvordan fitter Under Armour golftøj?