BagBoy - kvalitet, holdbarhed og innovation.
Artikler - Godt at vide - Info om arbejd, profil & sport

BagBoy - kvalitet, holdbarhed og innovation.

BagBoy har vokset sig til en af de store golfbrands gennem sit fokus på kvalitet, holdbarhed, innovation og diversificering. Hvert produkt er kvalitetstestet og udviklet for at opretholde BagBoys forpligtelse til at udvikle markedsledende, innovative og forbrugervenlige produkter.

Bagboy golfvogn er let at folde sammen, og den fylder ikke meget, så den kan let være i bagagerummet i bilen samt opbevaring i skabet, når du ikke er ude på golfbanen.

I vores sortiment fra BagBoy finder du:

Hos JA Profil forsøger vi at handle de skarpeste priser på produkter, så du får fantastiske produkter, til en god pris. 

BagBoy - Historien bag firmaet

1946 - Den første BagBoy golfvogn blev designet og lavet af Bruce Williamson i Portland, Oregon i 1946.  Efter dette originale koncept dannede Bruce Williamson og hans partner E. Roy Jarman Jarman-Williamson virksomheden og begyndte at fremstille disse vogne.
1953 - BagBoy introducerede deres første golf vogn, som skulle gøre det nemmere at transportere sit udstyr rundt på banen. Det skulle forbedre ens spil, så man havde større overskud til at fokusere på golfen.
2003 - Express Push Cart. Med det første trehjulede tilbud i virksomhedens historie cementerer BagBoy overgangen fra "Nummer 1 trække golfvogn i Golf" til "Number 1 skubbevogn i Golf."
Relaterede artikler

Under Armour Størrelsesguide

FAQ - de mest stillede spørgsmål

FAQ - de mest stillede spørgsmål

Hvordan fitter Under Armour golftøj?

Hvordan fitter Under Armour golftøj?

What Bunkers - Dansk golftøj med unikke designs

What Bunkers - Dansk golftøj med unikke designs