Elten arbejdssko - JA Profil
Artikler - Godt at vide - Info om arbejd, profil & sport

Elten arbejdssko

Arbejdssko fra ELTEN

ELTEN har eksisteret siden 1910 og er et tysk mærke som laver sikkerhedsfodtøj. Gennem flere årtider har de produceret arbejdssko og er de er kendte for deres innovation og funktionalitet. Leder du efter gennemtestede sikkerhedsfodtøj, så får du tysk grundighed ved ELTEN. 

ELTEN sikkerhedssko, er utrolig populære hos utrolig mange firmaer. Grunden til dette er fordi de ved deres medarbejdere kommer i behagelige arbejdssko der holder dem sikre, dagen lang. Sikkerhedsskoene fås både med og uden snørrebånd. ELTEN fås til både herrer og damer. 

Se det udvalget af ELTEN sikkerhedssko her

ELTEN sortiment

BIOMEX DYNAMICS

 • Let og åndbart sikkerhedsfodtøj med ekstrem fleksibel ydersål. Forbebyg skader og beskyt dig imod at vrikke om. Snuble og glide, resulterer ofte i forstuvninger, dislokationer eller overrevne ledbånd. Det er iblandt de mest almindelige skader på arbejdet. For at forhindre arbejdsskader, udviklede ELTEN sikkerhedsfodtøj med en BIOMEX PROTECTION©-manchet. 

BUSINESS

 • Sikkerhedssko designet som en pæn jobsko, som kan benyttes i mange sammenhænge. Pæne arbejdssko, sikkerhed med stil. 

DIMENSION PRO

 • Sikkerhedsfodtøj specielt udviklet til hårde og glatte overflader. Stå fast på glatte og hårde overflade med TPU/PU-sålen Dimension Pro.

FUN

 • Lette og sporty sikkerhedssko i smart sneakers design. Beskyt dig selv med stil. Fås i metal- og læderfrit design. 

L10

 • Sikkerhedssko i smart sneakers design. Super pasform og komfort, beskyt dine fødder med stil. 

NOVA

 • Damemodeller i str. 35-42. Pasform skabt til kvinder, så du finder en behagelig arbejdssko til damer. Skoene fås med LADIES ESD indlågssål som passer til skoen. 

RUNNERS
 • Sikkerhedssko designet som en løbesko. Skoene er designet til medarbejdere der går lange afstande på arbejdet. 
SAFEGUARD
 • Robust, fleksibel og let sikkerhedsfodtøj med bred pasform. Åndbart tekstilfor og vandskyende tekstilmateriale Cordura. 
SAGETY-GRIP
 • Sikkerhedsstøvler med et godt greb og høj slidstyrke. Sålkonceptet Safety-Grip giver en behagelig gang og bedre skridsikkerhed, under vanskelige underlag. Safety-Grip sålteknologien giver en række fordele kontra traditionelle arbejdssko. Du får en mere fleksibel sål, som gør det lettere at bøje foden. 
TRAINERS
 • Let og komfortabelt sikkerhedsfodtøj som altid er pålidelig. Trainsers fra ELTEN er ideel til hverdagens arbejdsliv. Den effektive letvægskonstruktion, gør skoene behagelige at have på og modvirker sveddannelser. 
WELLMAXX
 • Sikkerhedsfodtøj med unik støddæmpning, affjedring og komfort. Let og sporty design. Skoen er special udviklet til dig der arbejder med hårde overflader. 
DIALUTION
 • Fodtøj til krævende fødder er en voksende udfordring. Dialution modellen er særligt lavet til sarte fødder og har vundet en pris for innovation. 
Relaterede artikler

Under Armour Størrelsesguide

FAQ - de mest stillede spørgsmål

FAQ - de mest stillede spørgsmål

Hvordan fitter Under Armour golftøj?

Hvordan fitter Under Armour golftøj?

What Bunkers - Dansk golftøj med unikke designs

What Bunkers - Dansk golftøj med unikke designs