Arbejdstøj sortiment - Et hav af muligheder - JA Profil
Artikler - Godt at vide - Info om arbejd, profil & sport

Arbejdstøj sortiment - Et hav af muligheder

Vores arbejdstøj - til indendørs og udendørs arbejde

JA Profil har arbejdstøj designet til indendørs eller udendørs arbejdspladser. Find en række sikkerhedsarbejdstøj, der opfylder de danske krav. Vores sortiment af arbejdstøj tager initiativet til næste niveau og leverer robust, praktisk, stilfuldt og sikkert arbejdstøj designet med håndværk, byggeri, service og arbejdskraft i tankerne.


Du kan nemt se og købe vores udvalg af arbejdstøj online. For større ordrer har vi mulighed for at tilbyde dig en virksomhedskonto eller betaling med anyday. Du er altid velkommen til at besøge vores butik i Bramming med et godt udvalg af arbejdstøj, traditionelt arbejdstøj, byggearbejdstøj og meget mere. 

De bedste mærker indenfor arbejdstøj og arbejdssko

Leder du efter arbejdstøj, finder du mærker som Portwest, Projob, Kansas og James & Nicholson. Hos de mærker får du arbejdstøj i top kvalitet til en skarp. Har du brug for at holde dig tør under ekstreme vejr forhold, så er Elka, det bedste på markedet. 

Beskyt dine fødder med arbejdssko fra mærker som Base, Brynje, Cofra, Elten, Sika. Vælger du en arbejdssko, støvler, eller støvletter fra et af de overstående mærker, så er du sikker på at få en arbejdssko i utrolig høj kvalitet.

Mangler du gummistøvler med sikkerhed eller uden sikkerhed, så byder Dunlop og Tretorn, på slidstærke gummistøvler

Hvilket arbejdstøj har du brug for?

Du finder forskellige typer arbejdstøj som for eksempel hjælper dig med at bekæmpe dårligt vejr, forblive synlig på farlige arbejdspladser og give den stræk og fleksibilitet, der kræves til at udføre vanskelige opgaver. Det arbejdstøj, du køber, skal være designet og fremstillet til at hjælpe dig med at udføre arbejdsopgaver komfortabelt og sikkert, og det skal være egnet til netop din arbejdsplads.

Uanset om du har brug for øjenbeskyttelse, en der har brug for høreværn, eller en der har brug for håndbeskyttelse, er det altid vigtigt at du klæder dig ordenligt på arbejde. 

Køb den perfekte gave til dig eller dine medarbejdere

Hvis du leder efter gaveideer, er JA Profil fyldt med produkter, der rent faktisk er værd og at give! Uanset om de har brug for nogle nye arbejdssko, eller leder efter trendy arbejdstøjsmærker, kan vi hjælpe dig med at finde den perfekte gave. Du kan også købe et gavekort til JA Profil, så du kan være sikker på at tilfredsstille enhver arbejders ønskeliste.

Relaterede artikler

Under Armour Størrelsesguide

FAQ - de mest stillede spørgsmål

FAQ - de mest stillede spørgsmål

Hvordan fitter Under Armour golftøj?

Hvordan fitter Under Armour golftøj?

What Bunkers - Dansk golftøj med unikke designs

What Bunkers - Dansk golftøj med unikke designs