Bushnell - En golfkikkert i topklasse
Artikler - Godt at vide - Info om arbejd, profil & sport

Bushnell - En golfkikkert i topklasse

Bushnell er et amerikansk firma, der er specialiseret i sportsoptik og udendørsprodukter. 

Bushnell har i mere end 65 år været markedsleder og verdens førende producent af kikkerter både til jagt, militær- og sportsbrug.

GPS

Bushnell leverer GPS'er, så du kan komme på forkant med spillet. Feks kan Bushnell Wingman Gps Speaker give dig afstanden til forkant, midte og bagkant af greenen. Wingman Gps Speaker spiller musik i høj lydkvalitet og er kompatibel med mange mobilapps. Når du forlader greenen, går den automatisk over til næste hul, og med højttalerens indbygget BITE-magnet kan den nemt fastgøres til vognen eller golfbilen. 

Afstandsmåler / Golfkikkert

Golfafstandsmålere findes oftere og oftere på golfbanen, bane- og træningsfaciliteterne. Teknologien er blevet så enormt forbedret i de seneste år, at måleudstyr ikke længere kun er en gimmick for golfspillerne. Du kan nu få mange virkelig præcise data og analyser – som grafik, som stemmefunktion i et golfur eller som golf-app. Golfafstandsmålerne er nemme at bruge og de nyeste modeller fås også til en fair pris.

Udnyt den tekniske udvikling inden for golf og køb en golfkikkert, der passer til dine behov. De kan bestemme den nøjagtige flagposition, afstanden til green og meget mere og dermed hjælpe dig med at vælge den rigtige kølle. Forbedre den sjove faktor med dette køb og gør det nemmere for dig selv at estimere distancer i turneringer og private runder.

Der er nu forskellige teknologier at vælge imellem. Der skelnes grundlæggende mellem laserafstandsmålere og afstandsmålere baseret på GPS-modtagelse.

GPS-Ur

Vil du forbedre eller kontrollere dine golffærdigheder, kan du ikke undgå god og solid golftræning. Teknikken med skud og justering spiller altid den største rolle og lover også det største potentiale for forbedring. Desværre kan teknologien ikke hjælpe med forbedring af golfspillet, hvor konsekvent træning og det rette udstyr kan hjælpe. Der skal selvfølgelig også øves opstilling, men flere og bedre trænings- og spilværktøjer har været tilgængelige i lang tid. Disse omfatter golfure, golfkikkertere, golf-apps m.m. Det henvender sig mere og mere til alle atleter - uanset om de er professionelle eller amatører. Udvalget er stort og omfatter ikke kun store og tunge enheder men også små og fine golfure. Vi er ikke de eneste, der er begejstrede for denne udvikling! Flere og flere golfspillere bærer disse praktiske golfure rundt med sig. På de følgende side i elektronik finder du et mærke i gps-ur, der nok mere end nogen anden producent har formået at imødekomme golfspillernes interesser: Bushnell golfure!

 

I vores sortiment fra Bushnell finder du:

Hos JA Profil forsøger vi at handle de skarpeste priser på produkter, så du får fantastiske produkter, til en god pris. 

Bushnell - Historien bag firmaet

Bushnell er et amerikansk firma, der er specialiseret i sportsoptik og udendørsprodukter. Virksomheden blev grundlagt i 1948 af David P. Bushnell.

Med konstant fokus på produktinnovation udviklede Bushnell Golf den første combo laser/GPS-enhed med hybriden, og lancerede i 2017 den revolutionerende Pro X2, som byder på Slope-Switch Technology, Dual Display Technology, PinSeeker med JOLT Technology og 2nd Generation E.S.P. (Ekstrem. Hastighed. Præcision.) for at gøre den til verdens mest teknologisk avancerede laserafstandsmåler. Det er denne konstante dedikation til innovation, der har gjort Bushnell Golf til #1 afstandsmåler inden for golf.

Relaterede artikler

Under Armour Størrelsesguide

FAQ - de mest stillede spørgsmål

FAQ - de mest stillede spørgsmål

Hvordan fitter Under Armour golftøj?

Hvordan fitter Under Armour golftøj?

What Bunkers - Dansk golftøj med unikke designs

What Bunkers - Dansk golftøj med unikke designs